Homeopatia hoitaa mielen ja kehon kokonaisuutta
Homeopatia on lääketieteen muoto, joka hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja luonnonmukaisesti. Homeopatiaa käytetään paljon Keski - Euroopassa, mm. Englannissa, Saksassa ja Ranskassa. Siellä tätä hoitomuotoa on käytetty jo 200 vuoden ajan. Suomessa ensimmäiset homeopatian koulutukset järjestettiin 1990 - luvun alussa.

Vahvistaa elimistön omaa parantavaa voimaa

Homeopaattisessa haastattelussa pyritään saamaan selville ihmisen oireiden kokonaiskuva. Tämän kuvan perusteella valitaan siihen sopiva homeopaattinen lääkevalmiste. Hoito aktivoi kehon omaa parantavaa elinvoimaa ja tasapainottaa kehon häiriöitä, myös mielen tasolla. Homeopatia ei tukahduta esim. tulehdusta vaan se nopeuttaa sen paranemista. Hoito vaikuttaa myös mieleen parantavasti.

Hoito sopii kaikille

Homeopatia sopii kaikille. Erityisesti lapset saavat usein apua homeopatiasta, (tulehduskierteet kuten korvat, flunssa, poskiontelot). Myös naishormonaalisiin häiriöihin homeopatialla on ollut hyviä vaikutuksia (menopaussi, kuukautisongelmat). Mielialan ja tunne - elämän ongelmat, kuten jännittäminen, pelkotilat, ärtyneisyys, stressi, väsymys ja unettomuus ovat usein hoidettavissa homeopatian avulla.


Kysy lisää Hiawatha - Luontaisklinikalta.